Bariere de acces pentru cladiri, centre comerciale prin DAB MSP

Bariere automate de acces pentru parcare, simple sau cu statii de autotaxare.
DAB MSP livreaza si monteaza bariere de acces in doar 48h de la comanda ferma.

Bariere de acces pentru orice tip de parcare

In completarea serviciilor noastre de securitate standard pentru cladirile de birouri si zonele rezidentiale am introdus inca de la inceput livrarea si instalarea barierelor de acces, pentru securizarea si uneori taxarea parcarilor. Fiecare instalare a unei bariere presupune un studiu amanuntit in parcarea respectiva pentru alegerea configuratiei corecte. In functie de tipul parcarii se pot alege bariere automate sau cu operator insa cele mai des intalnite sunt cele automate deoarece elimina un cost suplimentar pentru personalul operator.

10 ani de experienta in montarea barierelor de acces

Tehnicienii DAB MSP livreaza si instaleaza de peste 10 ani sisteme complete de securitate pentru parcarile auto, inclusiv bariere de acces. Din 2008 pana in prezent am montat peste 100 de bariere ce functioneaza fara probleme datorita serviciilor aditionale de mentenanta, fapt ce ne ofera increderea necesara instalarii acestor sisteme. Putem instala bariere inclusiv in centrele comerciale, cu statii de autotaxare.

De cele mai multe ori barierele de acces asigura pe langa reducerea costurilor cu personalul si o securitate mai buna pentru incinta protejata. Existenta unei bariere de acces la intrarea in parcare alaturi de un sistem de supraveghere video functional va asigura intreaga securitate necesara unei cladiri, monitorizarea in acest caz fiind posibila doar cu o singura persoana pentru o parcare de pana la 300 de locuri. Bineinteles, recomandam sa existe un sistem de supraveghere video cu detectie perimetrala si bariere de acces cu deschidere doar la prezentarea cardurilor. Configuratia se realizeaza punctual pentru fiecare client. Pornim de la barierele simple, standard si putem dezvolta pana la automate de taxare, afisarea locurilor disponibile la intrare, detectarea gazelor periculoase si o multime de alte extensii ale sistemelor. Contactati-ne aici pentru mai multe detalii.