DAB MSP Cloud Backup. Exclusiv pentru servere

Servicii complexe de Cloud Backup pentru toate serverele companiilor.
Backup integral pentru partitii, foldere si fisiere cu R1Soft in datacenter-ul DAB MSP.

DAB MSP Cloud Backup cu R1Soft pentru siguranta datelor tale

Serviciile noastre de cloud backup sunt oferite exclusiv pentru serverele companiilor ce au contract de externalizare IT cu DAB MSP. Inca de la prima vizita in sediul clientului, tehnicienii nostri se vor asigura ca datele si configurarile particularizate ale serverului sunt in siguranta, copiate in cloud in timp real. Indiferent cat spatiu vor ocupa clonele serverelor in datacenter noi oferim aceste servicii fara costuri suplimentare, in contractele de externalizare IT.

Cum functioneaza DAB Cloud Backup prin R1Soft ?

Pe toate serverele aflate in administrarea noastra se va instala clientul de Cloud Backup. Prima clonare se va face integral, cu toate partitiile si fisierele de pe server. Ulterior serverele noastre de backup din datacenter vor comunica permanent cu clientul de backup instalat pe serverul din interiorul companiei pentru verificarea informatiilor noi aparute. Daca intre timp au fost adaugate fisiere pe server, acestea vor fi preluate din ora in ora astfel incat pierderea datelor devine tehnic imposibila.

Restaurarea fisierelor sterse din serverul companiei va fi posibila cu ajutorul unui tehnician al DAB MSP in cel mult 30 de minute de la sesizarea facuta spre departamentul nostru tehnic. Alegeti serviciile de externalizare IT si beneficiati de DAB MSP Cloud Backup acum pentru serverul dumneavoastra. Detalii aici.