DAB MSP Cloud File Storage. Sincronizeaza folderele importante in Cloud!

Servere securizate pentru sincronizarea folderelor importante in Cloud.
Cloud File Storage de la DAB MSP prin contractele de externalizare IT, gratuit!

Lucrati de oriunde prin DAB MSP Cloud File Storage!

Cu serviciile noastre de sincronizare fisiere in cloud puteti lucra intr-un document de pe toate device-urile. Deschideti aplicatia de pe computere, tablete sau telefoane mobile si vedeti in timp real ultima versiune salvata a documentului. Folderele alese pentru sincronizare sunt stocate in siguranta pe serverele noastre si spre deosebire de aplicatiile gratuite aveti certitudinea ca le puteti accesa doar dumneavoastra.

Cum functioneaza DAB MSP Cloud File Storage ?

Tot ce aveti nevoie pentru utilizarea serviciilor de sincronizare completa prin Cloud File Storage de la DAB MSP este un contract de externalizare IT. La prima vizita a tehnicienilor in sediul companiei dumneavoastra se va instala pe toate computerele aplicatia de sincronizare si puteti alege individual, pentru fiecare angajat, ce foldere doriti sa se sincronizeze in Cloud.

Aplicatia instalata pe computerul din companie va sincroniza in Cloud exclusiv folderele pe care dumneavoastra le-ati ales. Fiind o aplicatie construita de echipa DAB MSP aveti intotdeauna certitudinea ca nimeni altcineva nu va putea accesa fisierele sincronizate.

Accesarea datelor sincronizate in DAB MSP Cloud File Storage se poate face de pe orice dispozitiv, desktop sau mobil, prin aplicatia pe care o veti primi la semnarea contractului. Serverele noastre sunt disponibile permanent pentru a va putea permite lucrul in fisiere chiar si pe timp de noapte sau weekend, cand nu sunteti la birou. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia de sincronizare, accesati folderul dorit si deschideti fisierul.

Prin DAB MSP Cloud File Storage puteti lucra in echipa din afara biroului.

Companiile cu peste 20 de calculatoare beneficiaza de un server virtual individual pentru sincronizarea fisierelor. Pe serverul individual se poate lucra in echipa, exista grupuri de utilizatori, reguli de acces individuale, totul este similar cu un server real din companie. Toti utilizatorii grupului vor putea accesa conform politicilor de acces documentele, de oriunde s-ar afla. Acum este mai simplu ca niciodata sa lucrati din afara biroului, prin DAB MSP Cloud File Storage!

Serviciile de Cloud File Storage sunt oferite gratuit clientilor ce externalizeaza IT-ul catre DAB MSP, in limita a 10 Gb / angajat. Alegeti acum serviciile noastre de externalizare IT. Detalii aici…