DAB MSP. Prezentare, istorie si viitor.


Cine este DAB MSP ?

Suntem o companie 100% romaneasca. Avem la baza o echipa formata din tineri pasionati de tehnologie, de la retelistica la servere, de configurarea centrelor de date, instalarea sistemelor avansate de securitate, camere de supraveghere video, case inteligente si dezvoltarea site-urilor sau aplicatiilor WEB personalizate pentru fiecare client.

DAB MSP s-a nascut in vara anului 2008 intr-o formula simpla, cu doar doi tehnicieni dornici sa dezvolte o companie asa cum nu erau cele in care lucrasera anterior ca tehnicieni de suport IT. Pana la finalul anului 2008 am reusit cu greu sa convingem 6 companii de aptitudinile noastre tehnice si ne-au ales ca departament IT externalizat. (Din fericire inca ne sunt clienti si in prezent)

In 2009 am inceput sa facem primele cursuri CCNA de la Cisco, urmate apoi de CCNP, VOIP, certificarile Microsoft Windows, Server si dobandirea competentelor de cablare structurata de la marii producatori de cablaje. In anii ce au urmat am obtinut acreditari de la parteneri importanti precum HP, DeLL, Checkpoint, 3M si ESET.

Ne-am dorit inca de la inceput sa dezvoltam o echipa completa de tehnicieni profesionisti, specializati in toate ramurile IT-ului. In 2018 avem o echipa formata din tehnicieni certificati pentru toate ramurile importante ale infrastructurii IT, de la simpla administrare de Windows pana la administrarea avansata a serverelor Linux si a centrelor de date.

Administram in prezent infrastructura IT a peste 270 de companii locale si multinationale cu peste 25.000 de angajati pe intreg teritoriul Romaniei. Din cele doua centre de suport IT aflate in Bucuresti si Ploiesti intervenim cu succes pentru remedierea incidentelor tehnice in toate locatiile clientilor, online si la sediul lor.

DAB MSP este un brand al SC DAB IT OUTSOURCING SRL.


Istoria noastra. Momentele importante pentru noi din 2008 pana in prezent:

square_v2
Monotone
crestere
Outsourcing related items words cloud, business concept
cctv
echipa
vis