Grafica. Gandim si desenam pentru business-ul tau la DAB MSP

Servicii complete de grafica. Design, identitate vizuala, brosuri, mape, flyere si… idei 😉
DAB MSP preia prin externalizare IT chiar si dezvoltarea grafica pentru companii.

Stim cat este de greu sa gasiti ideea potrivita in grafica

Pe langa specialisti IT, in echipa noastra se afla cativa tineri cu idei grafice deosebite, de cele mai multe ori exact acele idei care va lipsesc pentru alegerea unui material grafic perfect. Desenam totul de la zero, de multe ori chiar si logo-urile companiilor, cartile de vizita, flyerele sau mapele de prezentare. Toate aceste servicii doar pentru clientii ce aleg sa externalizeze departamentul IT catre DAB MSP. Preluam integral sarcinile grafice, de la idee pana la finalizarea proiectului.

Grafica completa cu echipa DAB MSP

Concret, prin contractele de externalizare IT ne vom asuma urmatoarele proiecte grafice:

LOGO. Ne transmiteti dorinta, tipul de business si culorile dorite iar noi vom dezvolta in cel mult 10 zile cateva variante de logo pornind de la ideile dumneavoastra. De cele mai multe ori desenam pana la 20 de variante dintre care veti putea alege exact ce doriti. Dupa alegerea variantei “aproape perfecta” vom intra din nou in actiune si vom stiliza totul astfel incat rezultatul final va fi intotdeauna pe placul dumneavoastra.

CARTI DE VIZITA. Trimiteti logo-ul si datele pentru cartile de vizita catre echipa noastra si in cel mult 24h veti primi inapoi grafica, gata de print. In functie de preferintele clientului putem merge noi cu ele la print, timpul in cazul acesta pentru intregul proiect va fi de 3-4 zile.

MAPE DE PREZENTARE. Concepem de la zero toate mapele de prezentare pentru clientii nostri, indiferent de domeniul de activitate. Timpul de executie pentru mapele de prezentare este de 3-4h.

MENIURI PENTRU RESTAURANTE SI CAFENELE. Din 2016 echipa noastra a inceput dezvoltarea grafica a meniurilor pentru restaurante si cafenele deoarece clientii nostri din aceasta zona de activitate au dorit sa renunte la clasicele “relatii” ce pot face in timpul liber o grafica simpla, fara personalitate si fara respectarea conceptului de marketing pentru business. In cazul clientilor cu restaurante, hoteluri si cafenele ce apeleaza la servicii de externalizare IT putem realiza meniuri complete, inclusiv cu grafica si print, in cel mult 10 zile calendaristice.

Materialele grafice amintite mai sus reprezinta doar cerintele frecvente ale clientilor nostri. La solicitarea dumneavoastra putem desena si printa orice material grafic, inclusiv grafica pentru colantarea flotelor auto, printuri mari de exterior, ecusoane, embleme, tricouri sau flyere. Contactati-ne pentru detalii suplimentare.