Licentiere Microsoft prin DAB MSP – Microsoft Partner

Licentiere software Microsoft Windows, Windows Server, Office si Office 365.
DAB MSP este partener autorizat pentru comercializarea produselor Microsoft din 2009.

Licentierea corecta a produselor software Microsoft este necesara în business!

Inainte de orice prezentare a produselor Microsoft va recomandam cu sinceritate un audit software complet pentru toate computerele din compania dumneavoastra. Experienta ne-a aratat in ultimii ani situatii in care managerii companiilor erau convinsi de licentierea corecta a produselor Microsoft insa practic situatia era diferita. Auditul software este GRATUIT pentru compania dumneavoastra, solicitati-l acum!

Software Microsoft licentiat prin DAB MSP

Comercializam zi de zi software Microsoft Windows, Microsoft Windows Server, Microsoft Office si Microsoft Office 365 dar putem oferi la solicitarea clientilor orice tip de software licentiat produs de Microsoft. Din 2009, de la dobandirea statutului de reseller autorizat Microsoft, echipa DAB MSP a comercializat si instalat peste 5000 de licente Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 si Windows 10 sau Microsoft 365.

Tehnicienii DAB MSP au dobandit toate competentele necesare administrarii computerelor si serverelor din partea Microsoft si va pot garanta configurarea corecta a produselor pentru atingerea performantelor maxime pe fiecare device.

Bine de stiut! Despre licentierea OEM vs RETAIL de la Microsoft.

OEM: Permanent suntem intrebati despre diferenta dintre licentele OEM vs. RETAIL, de aceea dorim sa amintim si aici, in biroul nostru online ca licentele OEM se vand exclusiv cu un computer nou, de catre furnizorul de la care cumparati computerul. O licenta OEM NU este valabila in cazul unui control daca nu a fost achizitionata pe aceeasi factura cu computerul. De asemenea o licenta OEM este valabila doar pentru computerul impreuna cu care a fost achizitionata.

RETAIL: Licenta RETAIL se poate achizitiona oricand dupa achizitionarea computerului si este valabila chiar daca se muta pe un alt computer dupa ce primul s-a stricat. Singura conditie a licentei RETAIL este instalarea pe un singur computer.

Licentele de tip OEM si RETAIL pot functiona doar pe un singur computer, nu se vor activa pe doua sau mai multe computere simultan. Pentru mutarea licentei RETAIL pe un alt computer dupa stricarea primului pe care a fost instalata este recomandat sa apelati direct DAB MSP sau centrul de suport Microsoft Romania. Diferentele dintre versiunile OEM si RETAIL sunt valabile pentru toate produsele Microsoft (Windows, Server & Office).

Cunoasteti diferentele dintre Office 365 si Office 2016 ?

Din punct de vedere comercial, Office 365 este un abonament catre Microsoft prin care beneficiati permanent de ultimele actualizari ale suitei Office fara costuri suplimentare. Achitati lunar un abonament business catre Microsoft pentru Office 365 si aveti garantia unui software actualizat la ultima versiune.

Office 2016 in sistem clasic, RETAIL, se achizitioneaza o singura data si este valabil pe viata insa nu beneficiaza de actualizare in cazul aparitiei unei noi versiuni… spre exemplu Office 2017 sau Office 2020.

Noi recomandam achizitionarea unui abonament Office 365 de la Microsoft deoarce pe langa suita office actualizata permanent beneficiati si de stocare nelimitata in Microsoft OneDrive. Abonamentele se pot achizitiona de la DAB MSP prin contractele de externalizare IT sau direct de la Microsoft.