Mentenanta calculatoare prin DAB MSP

Serviciile noastre de mentenanta calculatoare garanteaza companiilor functionarea acestora 24/24.
Garantam o vizita lunara pentru mentenanta preventiva in fiecare punct de lucru al companiilor.

Servicii de mentenanta calculatoare

DAB MSP ofera servicii complete de mentenanta calculatoare pentru companii. Prin contractele de externalizare IT ce cuprind si serviciile de mentenanta a calculatoarelor echipa noastra isi asuma fata de client monitorizarea sistemului de operare, a serviciilor si proceselor de pe calculator in toata perioada in care acesta este deschis. Garantam interventia in cel mult 10 minute prin TeamViewer daca exista anomalii tehnice. Monitorizand de la distanta permanent componentele vitale ale calculatorului putem afla in timp real daca exista riscul producerii unei defectiuni majore si putem preveni. Noi consideram ca este mai important sa prevenim probleme decat sa intervenim pentru a le rezolva, de aceea echipa noastra asigura o vizita lunara pentru mentenanta preventiva a calculatoarelor in fiecare punct de lucru.

Beneficiile serviciilor de mentenanta calculatoare:

  • Monitorizarea calculatoarelor 24/24 pentru prevenirea problemelor tehnice
  • Securizarea calculatoarelor cu antivirus ESET  / Kaspersky prin DAB MSP
  • Optimizarea calculatoarelor permanent pentru o functionare excelenta
  • Interventia online in cel mult 10 minute, garantata prin contract
  • Interventia offline in cel mult 70 de minute, garantata prin contract
  • Asigurarea unui calculator de schimb pe intreaga durata a reparatiei

Servicii de mentenanta calculatoare pentru companii

Serviciile de mentenanta calculatoare se adapteaza intotdeauna in functie de nevoile fiecarei companii. Putem prelua in mentenanta orice tip de companie, de la mici afaceri de familie cu 7 sau 10 calculatoare pana la multinationale cu peste 500.

Adaptarea serviciilor in functie de nevoi este o prioritate pentru noi. Ne dorim sa ajutam orice tip de business cu toate cunostintele tehnice dobandite in cei peste 10 ani de activitate in piata de IT Outsourcing din Romania.

Companiile pot beneficia de serviciile noastre de mentenanta calculatoare doar prin externalizare IT completa catre DAB MSP. Pentru detalii, click aici.