Networking. Retele prin cablu & Wireless prin DAB MSP

Instalam, configuram si monitorizam echipamente de retea prin cablu sau Wireless pentru companii.
Prin contractele de externalizare IT vom asigura permanent functionarea echipamentelor din retea.

Retele prin cablu & Wireless pentru birouri, hoteluri & restaurante

DAB MSP proiecteaza, instaleaza, configureaza si intretine orice tip de retea pentru companii, de la simple retele prin cablu intre doua sau trei computere pana la retele foarte mari ce necesita personal detasat in sediul clientului. Fiecare proiect de retelistica alocat catre echipa noastra presupune o inspectare amanuntita a spatiului in care se va afla reteaua pentru alegerea celor mai bune produse. Dupa consultanta pentru alegerea produselor incepem proiectarea infrastructurii IT impreuna cu traseele cablurilor (vezi cablare structurata), apoi trecem la montajul echipamentelor si configurarea acestora. Pentru alegerea echipamentelor optime Wireless un tehnician va masura exact incaperile in care se doreste semnal Wireless si va recomanda punctele de acces necesare.

Retele prin cablu. Proiectare, instalare si configurare

DAB MSP dezvolta de la zero retele pentru companii. De la computer pana la rackul in care sunt pozitionate toate echipamentele active de retea totul este gandit, proiectat apoi instalat conform cerintelor din fiecare spatiu. Dupa instalare ne asiguram prin contractele de externalizare IT ca reteaua va functiona perfect.

Cablarea se face doar cu FTP CAT6 sau fibra optica, in cazul companiilor foarte mari. Pentru echipamentele active de retea folosim si recomandam intotdeauna doar produse de la furnizori consacrati la nivel mondial precum Ubiquiti, HP, Sofaware sau Fortigate.

Retele Wireless pentru birouri, hoteluri si restaurante

Toti angajatii folosesc pe langa computerele din birou si telefoane mobile, tablete sau laptopuri pentru a realiza cu succes tintele impuse de companie. Pentru ca totul sa se desfasoare normal, fara plangeri la adresa retelei wireless din locatie, DAB MSP recomanda instalarea unor echipamente profesionale de catre tehnicieni specializati pentru astfel de retele. Pentru hoteluri si restaurante tehnicienii nostri va recomanda cu incredere sa folositi doar echipamente profesionale de la Ubiquiti pentru intreaga retea wireless. Aceste echipamente pot fi securizate in cascada astfel incat un vizitator al incintei nu va putea niciodata accesa serverul de date al societatii. De foarte multe ori am vizitat chiar noi hoteluri si restaurante unde prin conectarea la reteaua wireless am putut accesa cu usurinta toata infrastructura IT a companiei. Pentru evitarea unor astfel de situatii va sfatuim sa apelati la specialisti, nu instalati niciodata singuri un “router wireless” pentru clienti.

OFERTA DAB MSP PENTRU HOTELURI & RESTAURANTE

GRATUIT in custodie echipamente Wireless Ubiquiti pentru hoteluri si restaurante!

DAB MSP ofera pentru hoteluri, restaurante si cafenele echipamente Wireless Ubiquiti in custodie, pe toata durata contractului de externalizare IT, GRATUIT! In functie de marimea business-ului dumneavoastra instalam pana la 10 echipamente Wireless. Pe langa echipamentele Wireless oferite in custodie, tehnicienii nostri vor pune la punct intreaga infrastructura IT din incinta inca de la prima vizita in locatie. Asigurati confortul clientilor fara investitii, concentrati-va atentia spre business-ul dumneavoastra, de IT ne vom ocupa noi 24/24. Contactati birourile noastre arondate zonei dumneavoastra pentru detalii prin formularele de contact din website.
Oferta este valabila pentru Prahova, Brasov (intervenim din Ploiesti) si Bucuresti.