DAB MSP Supraveghere video. Evaluare de risc, proiectare si instalare.

Sisteme complete de supraveghere video 4K prin tehnologie analogica si digitala.
DAB MSP asigura evaluare de risc, proiectare, livrarea produselor si montaj rapid!

Sisteme de supraveghere video 4K pentru securitate completa

Prin DAB MSP beneficiati de consultanta completa pentru montarea unui sistem de supraveghere video. De la evaluarea de risc despre care veti putea citi mai jos pana la proiectare, livrare si montaj, echipa noastra se va asigura ca sistemul de supraveghere video este exact ceea ce aveti nevoie pentru o monitorizare perfecta. Comercializam si instalam doar camere de supraveghere cu rezolutie foarte clara, de 1080p (FULL HD), 4K, pentru ca incidentele surprinse pe inregistrari sa ajute clientul in identificarea tuturor celor ce au cauzat probleme. Inregistrarile de pe DVR-urile montate de noi sunt stocate si garantate prin contractul dintre parti pentru cel putin 30 de zile. Putem monta in functie de dorinta clientului si rezultatul analizei de risc sisteme de supraveghere video ce contin camere fixe, camere cu zoom motorizat, camere rotative sau camere speed dome.

Instalarea legala a sistemelor de supraveghere video

Pentru instalarea unui sistem de supraveghere video trebuie sa apelati la o companie specializata si autorizata de catre ARTS (Asociatia Romana pentru Tehnica si Securitate) si IGPR (Inspectoratul General al Politiei Romane), asa cum este DAB MSP din 2016. Pentru fiecare sistem de supraveghere instalat in sediul unei companii trebuie sa existe analiza de risc, proiect si proces verbal de punere in functiune semnat de tehnicianul autorizat pentru instalarea sistemelor de securitate. Aceste documente sunt necesare si solicitate uneori de catre politie pentru anchetarea unor fapte ce au fost surprinse in imagini pe camerele video. Lipsa partiala sau totala a documentatiei de instalare poate atrage sanctiuni din partea politiei.

EVALUAREA DE RISC LA SECURITATE FIZICA. Pentru fiecare spatiu detinut de o societate comerciala trebuie sa existe un raport pentru evaluarea riscurilor la securitate fizica intocmit de catre un specialist autorizat. Rolul acestui raport consta in identificarea tuturor vulnerabilitatilor la care este expus respectivul spatiu si alegerea sistemelor de securitate potrivite astfel incat probabilitatea ca hotii sa poata fura din incinta sa fie cat mai mica. Sisteme de supraveghere video se monteaza doar dupa finalizarea evaluarii de risc, conform proiectului final.

PROIECTUL SISTEMULUI DE SUPRAVEGHERE VIDEO. Fiecare sistem de supraveghere video se va instala de catre tehnicienii DAB MSP doar dupa finalizarea proiectului pentru intregul sistem de securitate. Acest proiect se intocmeste de catre ingineri acreditati de ARTS si respecta complet raportul pentru evaluarea riscurilor la securitate fizica. In functie de complexitatea spatiului proiectul poate fi realizat in 2-3 zile dar intotdeauna asteptam finalizarea sa pentru respectarea sarcinilor si instalarea corecta a camerelor de supraveghere.

INSTALAREA SISTEMELOR DE SUPRAVEGHERE VIDEO se realizeaza dupa finalizarea completa a celor doua puncte de mai sus. Tehnicienii vor instala toate camerele de supraveghere, sursele de alimentare, cablurile si DVR-urile conform proiectului astfel incat intregul sistem sa fie functional si accesibil de catre personalul ce asigura paza cladirii ori de catre manageri direct pe telefoanele mobile. Toate sistemele se vor putea vizualiza live pe telefoane, tablete si computere prin tunel securizat cu locatia dumneavoastra. Sistemele se configureaza pentru fiecare locatie in parte, nu exista un standard chiar daca foarte multi furnizori online vand camere la pachet, la oferta, pentru marirea vanzarilor. Legal orice sistem de supraveghere video trebuie sa respecte proiectul si analiza de risc. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.