DAB MSP Managed VPN. Pentru ca totul este in miscare!

Retea virtuala privata si securizata intre toate punctele de lucru ale companiei dumneavoastra.
DAB MSP Managed VPN este un serviciu fara investitii intiale, cu securitate garantata contractual.

DAB MSP Managed VPN pentru companii. Securitate 100%!

Serviciile noastre de VPN in regim Managed (echipamente si software in custodie, administrare integrala) au fost gandite pentru companiile ce nu isi permit investitii foarte mari in echipamente profesionale de VPN dar au nevoie de conectarea tuturor punctelor de lucru pentru preluarea datelor din serverul central. Oferim DAB Managed VPN in regim SaaS (Software as a Service) pentru eliminarea completa a investitiei in echipamente si software pentru VPN. Tehnicienii DAB MSP vor instala in toate locatiile dumneavoastra echipamente profesionale ce vor face legatura 24/24 cu sediul central pentru sincronizarea datelor.

Importanta unui retele VPN intre sediile companiei

Companiile cu cel putin doua puncte de lucru necesita o conexiune virtuala permanenta intre locatii pentru sincronizarea datelor. DAB MSP a dezvoltat serviciul Managed VPN din 2016 pentru clientii din Bucuresti si Ploiesti ce au sedii, puncte de lucru sau magazine in afara oraselor deoarece acestea necesita sincronizare permanenta cu serverele pentru preluarea informatiilor din bazele de date. In lipsa unui sistem VPN intre locatiile companiei informatiile se scriu in servere diferite si nu vor putea fi centralizate pentru rapoarte complete.

Diferenta dintre VPN si DAB MSP Managed VPN

Reteaua VPN standard se realizeaza intre echipamentele existente ale companiei si nu implica un abonament lunar pentru custodia echipamentelor. De cele mai multe ori aceste echipamente existente in companii sunt entry-level, ceea ce exclude o securitate garantata a tunelului virtual de transfer si poate duce la scurgeri de informatii.

DAB MSP Managed VPN presupune un abonament lunar si se construieste pe servere sau echipamente profesionale dedicate pentru VPN de la Ubiquiti, Sofaware (Checkpoint), Linksys sau TP-Link Business. In functie de marimea companiei dumneavoastra vom folosi in VPN servere cu arhitectura Linux sau routere VPN in ambele puncte, pentru VPN site-to-site. Garantam 100% securitatea retelelor VPN deoarece acestea sunt criptate integral pentru a evita infiltrarea persoanelor cu intentii rele pe tunelul de transfer.

Pentru detalii suplimentare si cotatii exacte va rugam sa ne contactati in Bucuresti sau Prahova.

DAB MSP Managed VPNIncepand de la 350 €. Contactati-ne acum!

DAB MSP Managed VPN se poate implementa pentru companii cu cel putin doua puncte de lucru si garanteaza functionarea permanenta a tunelului virtual pentru transferul informatiilor. Tarifele variaza in functie de numarul punctelor de lucru. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.